Nie możesz już patrzeć na kuchenkę gazową i palniki pokryte przypalonym brudem? Jednocześnie masz wrażenie, że już nic ich nie doczyści? Okazuje się, że istnieje banalny, domowy patent, który sprawi, że spalenizna się rozpuści, a palniki będą wyglądały...
Jeżeli na twoim ciele często pojawiają się siniaki, powinieneś być bardziej uważny. Dr Karan Rajan, który jest chirurgiem, ostrzega przed konsekwencjami. Takie zmiany mogą być w skrajnych przypadkach objawem m.in. nowotworu krwi. Dlatego warto obserwować inne symptomy.
Źródło: Read...
Kapral Sara Szatkowska od ponad 10 lat pełni służbę jako medyk pola walki. Swoją pracę uwielbia, ale czasem jest jej ciężko. - Niektórym nie pasuje, że kobieta jest żołnierzem. Tym, którzy nie potrafią się do tego przyzwyczaić, polecam...
Tania maść z apteki działa cuda na spierzchnięte usta. Efekty są widoczne niemalże od razu – skóra regeneruje się, a uczucie dyskomfortu znika. Zaskoczyć może fakt, że dedykowana jest zupełnie innej części ciała niż usta.
Źródło: Read More
- Wyładowywali swoje frustracje na rezydencie czy pilocie wycieczek. Zgodnie z zasadą: Polak zapłacił, więc wymaga - ujawnia rezydentka. Według niej niektórzy turyści z naszego kraju na all inclusive pozwalają sobie na zbyt wiele.
Źródło: Read More
Źródło: klik
Zdarza ci się wstać w nocy, by odwiedzić łazienkę? Przy tej okazji warto zwrócić uwagę na drobny detal, który uczyni powrót do snu znacznie łatwiejszym.
Źródło: Read More
Rybiki cukrowe to niewielkie owady, które chętnie zamieszkują wilgotne miejsca w naszych domach. Choć nie stanowią zagrożenia dla człowieka, ich obecność bywa niepożądana. Jak skutecznie je zwalczyć? Przedstawiamy sprawdzone metody.
Źródło: Read More
Paulina Młynarska zgodziła się na obszerny wywiad, który został opublikowany w książce "Sama. Rozmowy o samotnym macierzyństwie". Dziennikarka nie owijała w bawełnę, mówiąc o samotnym wychowywaniu córki. - Ojciec dziecka po prostu wrócił do życia studenckiego - wyznała.
Źródło:...
W czasach głębokiego PRL-u podawano ją na każdej imprezie. Stanowiła podstawę zimnego bufetu. Tuż przed podaniem polewano ją odrobiną octu, aby podbić jej smak. Mowa o galarecie wieprzowej, znanej też jako zimne nóżki.
Źródło: Read More















